Livrare Flori

Program livrare flori: Luni-Duminica 09:00 – 21:00 (pentru livrarile de Duminica rugam sa se faca o comanda in prealabil cu 48 ore).

Costul livrarii in localitatile invecinate  Timisoarei, se va calcula in functie de distanta.

Comanda minima pentru livrare este de 190 lei!

Adresa: Calea Sagului nr.100, Shopping City Timisoara ( localizare: Insula de flori si cadouri, vis-a-vis de Koton si Flanco, mijlocul mall-ului)

Program: L-D: 10:00-22:00

Livram in Timisoara si localitatile invecinate( ex. Dumbravita, Giroc, Chisoda, Ghiroda, Giarmata etc.)

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, in minim 2 ore și maxim 4 ore din momentul confirmării plătii, la ce adresa doriti din Timisoara si localitatile invecinate- fie ca vreti sa primiti buchetul/aranjamentul floral acasa, fie ca il trimiteti cuiva drag.
O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea (acuratetea) datelor pe care ni le furnizati (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc).

In funcție de ora la care se efectuează comanda și de adresă de destinație, buchetul de flori sau aranjamentul floral va ajunge la destinație în minim 2 ore și maxim 4 ore din momentul confirmării plătii ( rugam sa consultati rubrica Termeni si conditii). 

Floraria Flori in Culori si serviciile de livrare flori la domiciliu

Deoarece florile sunt mereu cea mai buna modalitate de a spune te iubesc, iarta-ma sau la multi ani exista numeroase florarii ce ofera servicii de livrare flori la domiciliu, fiecare din acestea venind cu oferte incredibile pentru cei interesati. Prin ce ne deosebim de concurenta? Fiecare buchet, fiecare aranjament floral sunt atent selectionate si pregatite pentru a oferi zambete celor dragi. Odata realizate, aranjamentele sunt trimise la domiciliul dvs pentru a va infrumuseta casa.

Dacă din cauze ce nu țin de florăria online Flori in Culori comanda de flori nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore.

Dacă în acest timp livrarea nu a putut fi făcută, din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului, comanda se anulează automat după 48 de ore fără posibilitatea de returnare a plătii.